Τηλεοπτικά σποτ

Για να δημιουργηθεί ένα τηλεοπτικό spot δε χρειάζεται μόνο ταλέντο και δημιουργικότητα αλλά και εμπειρία σε μεγάλες διαφημιστικές παραγωγές καθώς απαιτείται η συνεργασία και ο συντονισμός διαφόρων εταιριών και πολλαπλών ειδικοτήτων. Αφού γράψουμε το διαφημιστικό σενάριο και εγκριθεί από τον πελάτη, ερχόμαστε σε επαφή με εταιρίες παραγωγής και σκηνοθέτες για την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών που θα το υλοποιήσουν. Αφού συμφωνήσουμε, οργανώνουμε από κοινού την παραγωγή για το τηλεοπτικό σποτ. Ταυτόχρονα φέρνουμε σε επαφή τον διαφημιζόμενο με εταιρίες που σχεδιάζουν την προβολή του στα μέσα (media shops) και σχεδιάζουμε από κοινού το πότε, πόσο και σε ποια κανάλια θα προβάλλεται το τηλεοπτικό spot.

Από το αρχικό σενάριο μέχρι την ώρα που μια τηλεοπτική διαφήμιση βγει στον αέρα, ακολουθούμε και επιμελούμαστε κάθε βήμα. Την προετοιμασία της παραγωγής, την επιλογή συνεργατών, το γύρισμα, το μοντάζ, το post production, τις εκφωνήσεις, το sound design. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να παρακολουθούμε το έργο σε όλες του τις φάσεις μέχρι να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το γραφείο μας, μέσα στο λίγο χρόνο λειτουργίας του, έχει δημιουργήσει το τηλεοπτικό σποτ για τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και το τηλεοπτικό “robot” για την ενέργεια “toy life” της οργάνωσης Γη. Μια ταινία που απέσπασε θετικά σχόλια με τη συμμετοχή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης των Καννών και έχει τιμηθεί με το χρυσό ΕΒΓΕ ψηφιακών εφαρμογών στα βραβεία ΕΒΓΕ. Έχουμε πραγματοποιήσει επίσης ένα τηλεοπτικό σποτ που αφορά τον εθελοντισμό για τους φορείς «Πράξις» και «Κέντρο ζωής». Πρόσφατα υλοποιήσαμε σειρά τριών τηλεοπτικών σποτ για το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογίας, τους καυστήρες φυσικού αερίου ΒΑΧΙ, τα online shops car-e.gr, inatural.gr και Μ.Κ.Ο Αγκαλιά.

 

 inatural